top of page

Mondhoek filler: Verbeter uw glimlach en jeugdige uitstraling

Mondhoeken, ook wel bekend als de "marionetlijnen" of "lachlijnen", zijn een veelvoorkomend zichtbaar teken van veroudering. Naarmate we ouder worden, kunnen de mondhoeken naar beneden trekken, wat een vermoeide of ongelukkige uitdrukking kan veroorzaken. Gelukkig is er een niet-chirurgische oplossing om dit probleem aan te pakken - fillers voor de mondhoeken.

Op deze pagina zullen we uitleggen wat fillers voor de mondhoeken zijn, hoe ze werken, en wat u kunt verwachten als u overweegt deze behandeling te ondergaan.

Door Plastisch Chirurgen.png

Specialist in fillers

Patrick PCG plastisch chirurg

Wat zijn fillers voor de mondhoeken?
Fillers voor de mondhoeken zijn injecteerbare gelproducten die worden gebruikt om de mondhoeken te verbeteren door volume toe te voegen en tekenen van veroudering te verminderen. Ze kunnen ook helpen bij het verzachten van diepe rimpels en het herstellen van een jeugdige uitstraling.

Drooping-mouth-corners-treatment.jpg

Hoe werkt een filler behandeling voor de mondhoeken?
De meeste fillers voor de mondhoeken zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in onze huid voorkomt. Hyaluronzuurfillers werken door vocht aan te trekken en vast te houden, waardoor het volume in de behandelde gebieden toeneemt. Dit helpt om de mondhoeken op te tillen en rimpels te verminderen.

Overweegt u Fillers voor de Mondhoeken?
Als u overweegt om fillers voor de mondhoeken te laten plaatsen, is het belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde arts te raadplegen. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, uw verwachtingen beoordelen en u begeleiden bij het nemen van de juiste beslissing voor uw individuele behoeften.


Neem vandaag nog contact op met PCG om een consultatie te plannen en ontdek hoe fillers voor de mondhoeken u kunnen helpen een jeugdige en stralende glimlach te herstellen. Onze deskundige medische professionals staan klaar om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.
 

Eyes
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.
Beautiful Young Woman
Prijs vanaf
€475
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u behandeld door de beste plastisch chirurgen* 
 

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (fillers en neurotoxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

 

"Ik verbeter de wallen onder u ogen "  

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

ERVARINGEN

Wat klanten zeggen

8 juli 2021

Goede ontvangst, rustige omgeving, muziekje . Ik werd betrokken in wat ze ging doen , helder zeer relaxed. Mijn dank is groot het is prachtig geworden . Zeer fijne proffesionele kliniek.. De ooglid correctie is gelukt ik ben blij . Gr . Anne Gall

15 mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met neurotoxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

13 mei 2021

Na een verwijzing van mijn huisarts kon ik hier snel terecht. Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig in deze kliniek. Erg fijn dat ik zonder wachttijd terecht kon en dat ik snel kon worden geopereerd. Je hebt toch altijd een bepaalde angst voor een operatie, maar door de zeer vriendelijke omgang van de mensen die hier werken werd de spanning snel minder. Resultaat tot nu toe is helemaal top.

Eyes and Brows
PCG_logo_groen_wit_edited.png
bottom of page