PCG lip fillers

Injectables: Lipfillers voor de perfecte lippen

Filler voor de lippen 
De perfecte lippen, wie wil dat nou niet? 
Vollere lippen ogen vrouwelijk en aantrekkelijk. Met een fillerbehandeling kunnen de lippen mooi en subtiel wat voller worden gemaakt. Niet alleen de lippen zelf kunnen worden behandeld met een filler, maar ook de fijne lijntjes rondom de lippen (rokerslijntjes). Bij het ouder worden, neemt het lipvolume af en worden de lippen smaller. Hierdoor ontstaan fijne rimpels rondom de mond. Door plaatselijk rondom de lippen een filler te plaatsen, voorkom je dat rimpels ontstaan of rimpels verergeren.


Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige hyaluronzuur fillers van het merk Juvederm.

Door Plastisch Chirurgen.png

Specialist in ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen

Patrick PCG plastisch chirurg

Maar wat zijn de perfecte lippen?
Dat is een hele goede vraag...
Het gangbare schoonheidsideaal geeft een bepaalde verhouding tussen de boven- en onderlip. Zoals alles in het leven is ook dit onderhevig aan verandering, echter vind ik, dat voor een natuurlijke look, de bovenlip niet groter moet zijn dan de onderlip.
Als je vandaag de dag om je heen kijkt is het vaak heel erg duidelijk wie wat aan de lippen heeft laten doen. De echte expert daarentegen creëert een volle, maar natuurlijke look van de lippen. Idealiter moeten de lippen de juiste verhouding krijgen en moet de anatomie niet wezenlijk veranderen. Het is daarom van belang dat je de juiste arts vindt, die verstand heeft van alle mogelijke opties, om je zo het beste advies te geven welke behandeling het beste resultaat geeft die het beste bij je gezicht past.

PCG perfect lips

What about the Russian?
De Russian lipfiller techniek. Grappig om steeds weer te horen over "de nieuwste trend" of "de nieuwste behandeltechniek".  Traditioneel wordt er een meer horizontale injectie richting gebruikt. Bij de Russian wordt er gebruikt gemaakt van micro-injecties met meer verticale injectie richting en hierdoor krijg je geen duckface. Dit doe ik al jaren. Bij het intake gesprek spreken we af wat de wensen zijn en op basis hiervan injecteer ik met de juiste techniek(en) om dit te bereiken. De beruchte duck face ontstaat eigenlijk alleen doordat artsen teveel of verkeerd spuiten.

Lipfillers Voor en Na

PCG lip filler.jpg
Lipfiller1.jpg
PCG_logo_groen_wit_edited.png
lipfiller 2.jpg
PCG_logo_groen_wit_edited.png
Lipfiller 3.jpg
PCG_logo_groen_wit_edited.png

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (fillers en botuline toxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

 

"Ik help u aan de perfecte lippen "  

     Hoe verloopt een fillerbehandeling     
Closed Eyes
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.

Onze plastisch chirurgen doen hoog complexe operaties in het academisch centrum UMCG of het opleidingsziekenhuis MCL in Leeuwarden.
Bij hen bent u in de beste handen.
Beautiful Young Woman
Gegarandeerd beste prijs-kwaliteit verhouding
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u behandeld door de beste plastisch chirurgen* 
 
Plastische Chirurgie Groningen

Filler behandeling vanaf
€450
*staflid academisch UMCG, en/of MCL, aangezichtsreconstructie expert, lid van team dat als enige in Nederland dunnedarm-buikwand transplantaties doet.

3 maart 2020

Na een ongeval heb ik al jaren een vervorming van mijn neus, waar ik me eigenlijk voor schaamde. Via een bekende ben ik bij dr. Khoe gekomen om te kijken of er iets aan te doen is. Nadat hij alle mogelijkheden met me heeft besproken heb ik gekozen voor een filler behandeling. Meteen na de behandeling zag je al een spectaculaire verbetering en een paar dagen later was het resultaat nog beter! Ik voel me nu toch zekerder in mijn vel

februari 2020

Vorige week ben ik bij dr. Khoe geweest voor een spierverslappende injectie behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !

5 augustus 2020 

Binnenkort heb ik een huwelijk in Italië. Op advies van mijn huidtherapeute ben ik naar dr. Khoe geweest om mijn bovenlip wat breder te maken. Dr. Khoe adviseerde om voor de balans ook de onderlip subtiel te accentueren. Wow wat een verschil. Met 1 spuitje zijn niet alleen mijn onder- en bovenlip fantastisch, maar heeft hij ook wat fijne rimpels rondom de mond verzacht!

PCG_logo_groen_wit_edited.png

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.