top of page
PCG lip fillers

Injectables: Lipfillers voor de perfecte lippen

Filler voor de lippen 
De perfecte lippen, wie wil dat nou niet? 
Vollere lippen ogen vrouwelijk en aantrekkelijk. Met een fillerbehandeling ku
nnen de lippen mooi en subtiel wat voller worden gemaakt. Niet alleen de lippen zelf kunnen worden behandeld met een filler, maar ook de fijne lijntjes rondom de lippen (rokerslijntjes). Bij het ouder worden, neemt het lipvolume af en worden de lippen smaller. Hierdoor ontstaan fijne rimpels rondom de mond. Door plaatselijk rondom de lippen een filler te plaatsen, voorkom je dat rimpels ontstaan of rimpels verergeren.

Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige hyaluronzuur fillers van het merk Juvederm.

Door Plastisch Chirurgen.png

Specialist in ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen

Patrick PCG plastisch chirurg

Maar wat zijn de perfecte lippen?
Dat is een hele goede vraag...
Het gangbare schoonheidsideaal geeft een bepaalde verhouding tussen de boven- en onderlip. Zoals alles in het leven is ook dit onderhevig aan verandering, echter vind ik, dat voor een natuurlijke look, de bovenlip niet groter moet zijn dan de onderlip.
Als je vandaag de dag om je heen kijkt is het vaak heel erg duidelijk wie wat aan de lippen heeft laten doen. De echte expert daarentegen creëert een volle, maar natuurlijke look van de lippen. Idealiter moeten de lippen de juiste verhouding krijgen en moet de anatomie niet wezenlijk veranderen. Het is daarom van belang dat je de juiste arts vindt, die verstand heeft van alle mogelijke opties, om je zo het beste advies te geven welke behandeling het beste resultaat geeft die het beste bij je gezicht past.

PCG perfect lips

What about the Russian?
De Russian lipfiller (lip tenting) techniek. Grappig om steeds weer te horen over "de nieuwste trend" of "de nieuwste behandeltechniek". Traditioneel wordt er een meer horizontale injectie richting gebruikt. Bij de "Russian" wordt er gebruikt gemaakt van micro-injecties met meer verticale injectie richting en hierdoor krijg je geen duckface.

Wat houdt deze lip tenting techniek in?
 

Lip tenting techniek 
Bij deze techniek wordt het rode slijmvliesgedeelte als het ware “naar buiten gerold” dit leidt tot vollere en meer geaccentueerde lippen.
Door meerdere injecties te geven met kleine hoeveelheden filler gel voorkom je dat er voelbare bultjes ontstaan en neemt de kans op migratie af.
 
Om de grens van de bovenlip te accentueren plaats ik de injectie-ingangen op deze collageenrijke lijn. De injecties worden op een diep niveau geplaatst om de kans op voelbare bobbels verder te minimaliseren.
 
lip anatomie PCG.jpg
Bij de bovenlip begint deze projectie bij de mondhoeken en eindigt bij het filtrum. Bij de meeste onderlippen begint de projectie van nature op enkele millimeters afstand van de mondhoeken, helemaal tot het midden.

Om een natuurlijke look te creëren, moeten deze verschillen in de vorm van de boven- en onderlip worden gerespecteerd, maar mogen ze worden versterkt.
Elke injectie geeft volume in het diepere gedeelte, projectie naar de contour en stevigheid van de bovenlip, waardoor deze wordt geaccentueerd. Elke injectie met hyaluronzuur zal een “tent-stok” vormen, die de grens van de bovenlip zal projecteren (zonder hem op te vullen), vandaar de naam 'lip tenting techniek'.
Voordelen liptenting
  • Natuurlijker ogend resultaat
  • Geen “duck face”
  • Minder kans op voelbare bobbels
  • Minder kans op migratie (verplaatsing) filler gel
     
Deze techniek gebruik ik al jaren. Bij het intakegesprek spreken we af wat de wensen zijn en op basis hiervan injecteer ik met de juiste techniek(en) om dit te bereiken. De beruchte duck face ontstaat eigenlijk alleen doordat artsen teveel of verkeerd spuiten.
Lip tenting techniek.jpg

Lipfillers Voor en Na

PCG lip filler.jpg
Lipfiller1.jpg
PCG_logo_groen_wit_edited.png
lipfiller 2.jpg
PCG_logo_groen_wit_edited.png
Lipfiller 3.jpg
PCG_logo_groen_wit_edited.png

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (fillers en neurotoxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

 

"Ik help u aan de perfecte lippen "  

Lips
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen kennen als geen ander de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.

TESTIMONIALS & REVIEWS

Wat klanten zeggen

Klantwaardering

9.2

Dr. Patrick Khoe heeft bij mij een kleine ingreep verricht, fijn dat het zo snel kon. Professionele en vriendelijke kliniek. Erg blij met resultaat! Veel dank:)

29 juli 2023

Van intake tot nazorg: alles werd tot in de puntjes helder gecommuniceerd, afspraken en vervolgafspraken zeer vlot geregeld, de ingreep zelf uiterst zorgvuldig en volkomen foutloos uitgevoerd. Door de duidelijke instructies voor nazorg thuis nauwgezet op te volgen heb ik geen pijn gehad, en is het litteken vrijwel onzichtbaar geworden.

26 juli 2023

Ik werd goed geïnformeerd en na de behandeling werd contact opgezogd om te controleren dat alles goed ging. Uitvoering van behandeling en resultaat waren ook erg goed.

NVPC NVVH NVEPC logo's
Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

KIWA Plastische Chirurgie Groningen
bottom of page