top of page
Before and After Surgery

Injectables: Volume herstel met Fillers

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Rimpelbehandeling met fillers
Bij het ouder worden verliezen we onze jeugdigheid. Uw uiterlijk komt daardoor niet altijd overeen met de vitale persoon die u van binnen bent. Met fillers worden de tekenen van het ouder hersteld of verzacht.

Voor de verschillende zones in het gelaat zijn er verschillende fillers. Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen. Uw plastisch chirurg zal uw gelaat nauwkeurig bekijken en met u in gesprek gaan over welke aspecten u wilt verbeteren. Samen bepaalt u de meest geschikte behandeling. U haalt het beste uit uzelf met een natuurlijk en evenwichtig resultaat. Soms zal uw plastisch chirurg u een combinatie met spierverslappende injecties adviseren. 
Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige hyaluronzuur fillers van het merk Juvederm.

Specialist in ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen

Expertise, veilig, kwaliteit. Resultaat gegarandeerd

Door Plastisch Chirurgen.png
Hyaluronzuur fillers: Wat zijn ze en hoe werken ze?
Introductie: Hyaluronzuur fillers zijn een populaire cosmetische behandeling die gebruikt worden om rimpels en lijntjes te verminderen. In deze gids leest u alles wat u moet weten over deze veilige en effectieve behandeling.

Wat zijn hyaluronzuur fillers?
Hyaluronzuur fillers zijn injecteerbare behandelingen die worden gebruikt om volume toe te voegen aan het gezicht en om rimpels en lijntjes te verminderen. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en die zorgt voor hydratatie en volume in de huid.

Hoe werken hyaluronzuur fillers?
De fillers worden met een dunne naald in de huid geïnjecteerd op de plaatsen waar rimpels en lijntjes zichtbaar zijn. De hyaluronzuur trekt vocht aan en zorgt zo voor volume in de huid, waardoor de rimpels en lijntjes verminderen.
 
Welke resultaten kan ik verwachten?
De resultaten van hyaluronzuur fillers zijn direct zichtbaar en kunnen tot wel 18 maanden aanhouden. U kunt verwachten dat uw huid er gladder en jonger uitziet na de behandeling.

Is de behandeling veilig?
Hyaluronzuur fillers zijn veilig en worden al jarenlang gebruikt in de cosmetische industrie. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde plastisch chirurg en is vrijwel pijnloos.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met een plastisch chirurg om te zien of hyaluronzuur fillers de juiste behandeling zijn voor u.

 
Tarieven Filler Juvederm (€ per 1 ml)

Traangootjes

Neus-lippen plooi

Wangen

Bovenlip

Onderlip

Mondhoeken

Kin

Acne littekens

Liquid facelift

€475

€475

€475

€475

€475

€475

€475

€475

€475

Verschillende zones gelaat


Liquid facelift
Onze plastisch chirurg drs. Patrick Khoe is een expert in de liquid facelift. In dit stappenplan wordt middels fillers uw gelaat als totaalplaatje hersteld. De verschillende fasen en veranderingen van het ouder worden zullen in stappen worden hersteld. Dit is dé manier om elegant ouder te worden.

Expertise, veilig, topkwaliteit, resultaat gegarandeerd

Deze garanties geven we u bij Plastische Chirurgie Groningen. De plek in uw regio voor huidverjongende behandelingen met fillers en ooglidcorrecties.

Fillerbehandelingen Voor en Na foto's

PCG lip filler.jpg
Lip filler voor / na
PCG filler traangoot.jpg
PCG traangoot filler.jpg
Traangoot filler voor / na
PCG nasolabiaal filler asian.jpg
PCG nasolabiaal filler.jpg
neuslippen plooi (nasolabiaal) filler voor / na
liquid facelift PCG filler.jpg
liquid face lift voor / na

Filler voor de lippen 
De perfecte lippen, wie wil dat nou niet? 
Met een fillerbehandeling creëren we vollere lippen met een natuurlijke look,
waarbij we ervoor zorgen dat uw lippen in balans blijven met de rest van uw gezicht.
Er zijn verschillende injectie technieken: horizontale/lineaire technieken, liptenting / Russian lips (vertikale droplets), lip flip. Wij combineren deze om het juiste resultaat voor u te bereiken.

Patrick Khoe-we are.jpg

Ontmoet onze expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is een van onze experts op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise op het gebied van ooglidcorrecties en injectables (fillers en spierontspanner injecties) en is de specialist in Groningen, Friesland en omgeving.

"Ik help u aan een elegant en stralend uiterlijk "  

Ons team van plastisch chirurgen hebben allemaal veel ervaring in ooglidcorrecties en wenkbrauwlifts.

     Hoe verloopt een fillerbehandeling     

TESTIMONIALS & REVIEWS

Wat klanten zeggen

Klantwaardering

9.1

Dr. Patrick Khoe heeft bij mij een kleine ingreep verricht, fijn dat het zo snel kon. Professionele en vriendelijke kliniek. Erg blij met resultaat! Veel dank:)

29 juli 2023

Van intake tot nazorg: alles werd tot in de puntjes helder gecommuniceerd, afspraken en vervolgafspraken zeer vlot geregeld, de ingreep zelf uiterst zorgvuldig en volkomen foutloos uitgevoerd. Door de duidelijke instructies voor nazorg thuis nauwgezet op te volgen heb ik geen pijn gehad, en is het litteken vrijwel onzichtbaar geworden.

26 juli 2023

Ik werd goed geïnformeerd en na de behandeling werd contact opgezogd om te controleren dat alles goed ging. Uitvoering van behandeling en resultaat waren ook erg goed.

NVPC NVVH NVEPC logo's
Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

KIWA Plastische Chirurgie Groningen
PCG lip fillers
bottom of page