Before and After Surgery

Injectables: Volume herstel met Fillers

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Rimpelbehandeling met fillers
Bij het ouder worden verliezen we onze jeugdigheid. Uw uiterlijk komt daardoor niet altijd overeen met de vitale persoon die u van binnen bent. Met fillers worden de tekenen van het ouder hersteld of verzacht.

Voor de verschillende zones in het gelaat zijn er verschillende fillers. Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen. Uw plastisch chirurg zal uw gelaat nauwkeurig bekijken en met u in gesprek gaan over welke aspecten u wilt verbeteren. Samen bepaalt u de meest geschikte behandeling. U haalt het beste uit uzelf met een natuurlijk en evenwichtig resultaat. Soms zal uw plastisch chirurg u een combinatie met spierverslappende injecties adviseren. 
Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige hyaluronzuur fillers van het merk Juvederm.

Specialist in ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen

Expertise, veilig, kwaliteit. Resultaat gegarandeerd

Door Plastisch Chirurgen.png

Verschillende zones gelaat

  • traangoot / wallen onder ogen

  • lip fillers

  • neuslippen plooi / nasolabiaal

  • neus fillers / niet operatieve neuscorrectie

  • rimpels bovenlip

  • kaaklijn

  • kincorrectie

  • littekens

  • jukbeenderen


Liquid facelift
Onze plastisch chirurg drs. Patrick Khoe is een expert in de liquid facelift. In dit stappenplan wordt middels fillers uw gelaat als totaalplaatje hersteld. De verschillende fasen en veranderingen van het ouder worden zullen in stappen worden hersteld. Dit is  manier om elegant ouder te worden.

Expertise, veilig, topkwaliteit, resultaat gegarandeerd

Deze garanties geven we u bij Plastische Chirurgie Groningen. De plek in uw regio voor huidverjongende behandelingen met fillers en ooglidcorrecties.

PCG lip filler.jpg
Lip filler voor / na
PCG filler traangoot.jpg
PCG traangoot filler.jpg
Traangoot filler voor / na
PCG nasolabiaal filler asian.jpg
PCG nasolabiaal filler.jpg
neuslippen plooi (nasolabiaal) filler voor / na
liquid facelift PCG filler.jpg
liquid face lift voor / na
Closed Eyes
Waarom  kiest U voor  ons
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.

Onze plastisch chirurgen doen hoog complexe operaties in het academisch centrum UMCG of het opleidingsziekenhuis MCL in Leeuwarden.
Bij hen bent u in de beste handen.
Beautiful Young Woman
Gegarandeerd beste prijs-kwaliteit verhouding
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u geopereerd door de beste plastisch chirurgen* 
 
Plastische Chirurgie Groningen

Filler behandeling vanaf
€450
*staflid academisch UMCG, en/of MCL, aangezichtsreconstructie expert, lid van team dat als enige in Nederland dunnedarm-buikwand transplantaties doet.

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise op het gebied van injectables en is de specialist voor ooglid correcties in Groningen en omgeving.

 

"Ik help u aan een elegant en stralend uiterlijk "  

     Hoe verloopt een fillerbehandeling     

3 maart 2020

Na een ongeval heb ik al jaren een vervorming van mijn neus, waar ik me eigenlijk voor schaamde. Via een bekende ben ik bij dr. Khoe gekomen om te kijken of er iets aan te doen is. Nadat hij alle mogelijkheden met me heeft besproken heb ik gekozen voor een filler behandeling. Meteen na de behandeling zag je al een spectaculaire verbetering en een paar dagen later was het resultaat nog beter! Ik voel me nu toch zekerder in mijn vel

februari 2020

Vorige week ben ik bij dr. Khoe geweest voor een spierverslappende injectie behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !

5 augustus 2020 

Binnenkort heb ik een huwelijk in Italië. Op advies van mijn huidtherapeute ben ik naar dr. Khoe geweest om mijn bovenlip wat breder te maken. Dr. Khoe adviseerde om voor de balans ook de onderlip subtiel te accentueren. Wow wat een verschil. Met 1 spuitje zijn niet alleen mijn onder- en bovenlip fantastisch, maar heeft hij ook wat fijne rimpels rondom de mond verzacht!

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

PCG lip fillers