PCGroningen ooglidcorrectie

Plastische Chirurgie
Wij zijn het specialisme, dat bij uitstek zich bezighoudt met het herstel van vorm en functie.
Dit kunnen aangeboren afwijkingen zijn of bijvoorbeeld functionele klachten na een ongeval of door slijtage van de handgewrichten.
Een ander speerpunt is reconstructies en operaties in het gezicht bijvoorbeeld bij het weghalen van huidkanker of goedaardige, maar functioneel storende plekken.


Heeft u een hersteloperatie nodig na een ongeval of ziekte? Bent u ontevreden over een litteken? Dan zien we u graag bij Plastische Chirurgie Groningen.
 

Anti-rimpel behandelingen
Plastisch chirurgen zijn de specialisten in injectables behandelingen om een stralend, elegant uiterlijk te krijgen. Met behulp van botuline toxine- en/of hyaluronzuur filler injecties herstellen wij de veranderingen in uw gezicht die optreden bij het ouder worden of creëren we de uiterlijke kenmerken die u altijd hebt willen hebben.
 

Ooglidcorrecties
Plastisch chirurgen zijn experts in ooglidcorrecties.
Bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrecties of wenkbrauw lift zijn de meest bekende voorbeelden.

Maar ook bij ectropion (naar buiten gedraaid ooglid) of entropion (naar binnen gedraaid ooglid) voeren wij hersteloperaties uit om de functie te herstellen.

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland en de aantallen blijven ieder jaar maar stijgen.

Wilt u dat alle kanker wordt weggesneden, maar met het best mogelijke esthetische resultaat?

Kies dan voor PCG

Heeft u oogleden die op uw wimpers hangen?

Heeft u een vermoeide blik en hoofdpijn op het einde van de dag?

Mogelijk komt u in aanmerking voor een ooglidcorrectie welke wordt vergoedt door uw zorgverzekeraar

Heeft u hangende wenkbrauwen? Wilt u hier eindelijk iets aan doen? 

Maak dan een afspraak bij Plastische Chirurgie Groningen

Heeft u een litteken wat niet mooi is genezen?

Heeft u een herstel ingreep nodig na operatie of ziekte?

Wij bij PCG kunnen u helpen om dit te corrigeren

Plastische Chirurgie Behandelingen

Stoort u zich aan een veranderde moedervlek?Blijft een wrat maar groeien? Wilt u eindelijk af van een ontsierende plek in het gelaat? Laat u dan door ons informeren wat de beste oplossing voor u is.

Naarmate men ouder wordt en door omgevingsfactoren, zoals met name zonlicht of roken, zal de huid verouderen. In de huid ontstaan rimpels, de huid wordt minder elastisch en gaat daardoor hangen. Dit kunnen we voor u behandelen met botuline toxine injecties en hyaluronzuur fillers

Heeft u last van pigmentvlekken, huidveroudering, acne, littekens? Een medische peeling is hiervoor een effectieve behandeling.

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste deel van de huid afschilfert. Daaronder ontstaat een nieuwe, gladde huid

Laserbehandelingen

In onze kliniek werken we samen met Cosmetique Totale. De gespecialiseerde huidtherapeutes helpen u om een stralende, gezonde huid te krijgen en te behouden.

Ontmoet onze Experts

Tallechien Tempelman, plastisch chirurg, is onze hand- en polsexpert en als staflid werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2013 is ze Europees gecertificeerd Handchirurg.

  • Aandachtsgebieden: handchirurgie, reconstructieve chirurgie, genderchirurgie, decubitus 

  • Lid van behandelteams hoofd-halskanker, Hand- en Polscentrum, Genderteam

UMCG logo.jpg

Marijn Huijing, plastisch chirurg, werkt als staflid in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Ze is expert in het wegsnijden van hoog-complexe huidkanker in het gezicht.

  • Aandachtsgebieden: reconstructieve chirurgie hoofd-halskankter, bot- en wekedelentumoren

  • Lid van behandelteams hoofd-halskanker, ​​​bot- en wekedelentumoren.

UMCG logo.jpg

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze hand- en polsexpert en als staflid werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2013 is ze Europees gecertificeerd Handchirurg.

  • Aandachtsgebieden: Reconstructieve chirurgie met aandachtsgebied; reconstructies in het gelaat na het verwijderen van huidkanker, Esthetische chirurgie, Hand operaties.

MCL logo.jpg
Natural Beauty
Waarom  kiest U voor 
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken
Onze plastisch chirurgen zijn experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.

Onze plastisch chirurgen doen hoog complexe operaties in het academisch centrum UMCG of het opleidingsziekenhuis MCL in Leeuwarden.
Bij hen bent u in de beste handen.
PCG Plastische Chirurgie Groningen injectables

Uw zorg, onze passie

De plek in Groningen voor botuline toxine, filler behandelingen en ooglidcorrecties

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen