top of page
Eyelid filler PCG.jpg

Traangoot filler: voor een fris uiterlijk

Wallen of donkere kringen onder je ogen?
Heb je last van wallen onder de ogen? Wallen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik en worden vaak veroorzaakt door de traangoten. Een traangoot filler zal jouw wallen verminderen, zodat je weer een frisse en vrolijke uitstraling krijgt!

Door Plastisch Chirurgen.png

Specialist in fillers

Patrick PCG plastisch chirurg

Wat zijn traangoten?
Traangoten zijn geultjes die lopen vanuit de binnenste ooghoek richting de wang, hiermee lijkt het alsof je last hebt van ingevallen ogen. De oorzaak hiervan is volumeverlies, dit komt met name voor bij het ouder worden, maar mensen kunnen ook een genetisch aanleg hiervoor hebben.
Door veel mensen worden traangoten ook wel ‘wallen’ genoemd. Vaak gaat dit ook gepaard met donkere kringen. Het verlies aan volume kunnen we herstellen middels injecties met hyaluronzuur fillers. Wallen kunnen ook operatief worden behandeld, door middel van een onderooglidcorrectie. 

 

tear trough gradatie PCG_edited.jpg

Hoe werkt een traangoot filler behandeling?

Tijdens een traangoot behandeling zal de plastisch chirurg aan iedere kant van de traangoot een verdovingsprikje zetten. Hierna kan je behandelaar aan de slag met een canule. Een canule is een stompe naald zonder scherpe punt, waarmee traangoot fillers in je huid onder de ogen aangebracht kunnen worden. Door de stompe naald wordt een behandeling veel veiliger en heb je minder kans op blauwe plekken of zwellingen. Mogelijke risico’s zijn dat het gebied een beetje rood kan zijn met kleine blauwe plekjes. Voor de traangoot fillers gebruiken wij de Juvederm dit effect zal één tot twee jaar aanhouden.

Eyes
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.
Beautiful Young Woman
Prijs vanaf
€475
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u behandeld door de beste plastisch chirurgen* 
 

Traangoot filler Voor en Na

Schermafbeelding 2022-12-03 om 14.09.15.png
PCG_logo_groen_wit_edited.png
Schermafbeelding 2022-12-03 om 14.12.20.png
PCG_logo_groen_wit_edited.png
Schermafbeelding 2022-12-03 om 14.25.12.png
PCG_logo_groen_wit_edited.png
Schermafbeelding 2022-12-03 om 14.41.37.png
PCG_logo_groen_wit_edited.png

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (fillers en neurotoxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

 

"Ik verbeter de wallen onder u ogen "  

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

ERVARINGEN

Wat klanten zeggen

8 juli 2021

Goede ontvangst, rustige omgeving, muziekje . Ik werd betrokken in wat ze ging doen , helder zeer relaxed. Mijn dank is groot het is prachtig geworden . Zeer fijne proffesionele kliniek.. De ooglid correctie is gelukt ik ben blij . Gr . Anne Gall

15 mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met neurotoxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

13 mei 2021

Na een verwijzing van mijn huisarts kon ik hier snel terecht. Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig in deze kliniek. Erg fijn dat ik zonder wachttijd terecht kon en dat ik snel kon worden geopereerd. Je hebt toch altijd een bepaalde angst voor een operatie, maar door de zeer vriendelijke omgang van de mensen die hier werken werd de spanning snel minder. Resultaat tot nu toe is helemaal top.

Eyes and Brows
PCG_logo_groen_wit_edited.png
bottom of page