top of page
Ons Team PCG Plastische Chirurgie Groningen

Ons Team

Tallechien Tempelman handchirurg PCG Plastische Chirurgie Groningen.jpg
TALLECHIEN TEMPELMAN
plastisch chirurg

Tallechien Tempelman, plastisch chirurg, is onze handexpert en als staflid  werkzaam in het UMCG. Sinds 2013 is ze Europees gecertificeerd Handchirurg (FESSH). 

In 2015 was ze een van de operateurs die in Nederland voor het eerst een gelijktijdige darm- en buikwand transplantatie hebben uitgevoerd.

Patrick Khoe plastisch chirurg PCG Plastische Chirurgie Groningen.jpg
PATRICK KHOE
plastisch chirurg

Patrick Khoe, plastisch chirurg, heeft zijn specialisatie tot plastisch  chirurg in het UMCG gedaan, waar hij een aantal jaar staflid is geweest. Momenteel is hij werkzaam in het MCL te Leeuwarden.

Hij heeft zich gespecialiseerd in  esthetische, reconstructieve en handchirurgie.

Samen met Tallechien Tempelman is hij ook betrokken bij de gelijktijdige dunne darm en buikwandtransplantaties in Nederland.

Marijn Huijing plastisch chirurg PCG Plastische Chirurgie Groningen.jpg
MARIJN HUIJING
plastisch chirurg

Marijn Huijing, plastisch chirurg sinds 2014, is werkzaam in het UMCG

Haar specialisatie heeft zij gedaan in het UMCG en in het Medisch Centrum Leeuwarden. Zij specialiseerde zich in de volle breedte van de plastische, reconstructieve en handchirurgie.

Ze is onze specialist in reconstructies in het gelaat.

 

Daarnaast volgde zij een cosmetisch fellowship bij prof.Dr. Berend Van der Lei in de Bergman Clinics.

Sierik Munstra operationeel directeurPCG .JPG
SIERIK MUNSTRA
operationeel directeur

Sierik Munstra, is als partner verbonden aan Stetler Accountants en Belastingadviseurs.

De juiste zorg op de juiste plek.

Ik ben aangehaakt bij dit initiatief, omdat we een gezamenlijke visie delen hoe we dit stukje van het zorglandschap anders willen organiseren; met een relatief simpele infrastructuur de zorg efficiënter en patiëntvriendelijker kunnen leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. Het streven is om daarbij ook gebruik te maken van nieuwste technologie en ontwikkelingen. Op deze manier kunnen we het aantal fysieke bezoeken minimaliseren en toch het eindresultaat maximaliseren.

media_557_284383_w1200.jpg
YASSIR ELTAHIR
plastisch chirurg

Sinds 1 maart 2005 is Yassir Eltahir als plastisch chirurg en staflid plastische chirurgie werkzaam bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Hierbij richt hij zich met name op borstreconstructie en algemene reconstructieve plastische chirurgie.

Dr. Eltahir is lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie en daarnaast van meerdere nationale en internationale verenigingen.

portret foto_edited.jpg
E.S.J. VAN DER BEEK
plastisch chirurg

Eva van der Beek, plastisch chirurg, is naast haar werkzaamheden bij PCG tevens werkzaam in het UMCG en het Ommelander ziekenhuis. Haar aandachtsgebieden zijn: reconstructieve chirurgie (met name borst reconstructies en reconstructies in het gelaat), hoofd-hals chirurgie en handchirurgie.

Dr. van der Beek is lid van het behandelteams hoofd-halskanker en melanomen, basaalcel- en plaveiselcelcarcinoom.

Denise en Merle_edited.jpg
DENISE DEKKER
assistent

Denise Dekker is sinds maart 2021 werkzaam bij PCG. In haar rol als assistent is zij werkzaam achter onze Frontoffice en verzorgt zij vrijwel alle klantcontacten en administratieve werkzaamheden. Tevens is ze te vinden als assistent op de OK tijdens de ingrepen.

 

Daarnaast is Denise ook verantwoordelijk voor een groot deel van alle marketingactiviteiten van PCG. Dit doordat zij in 2021 haar diploma voor de HBO bachelor Communicatie in ontvangst heeft mogen nemen. Denise beheert onder andere onze social media, maakt zowel online als offline promotiemateriaal en is zeer betrokken bij alle andere marketing gerelateerde zaken.

A7C76115-CB44-45C4-B912-1979A1C5C0A9_edi
MERLE HULSEBOSCH
assistent

Merle Hulsebosch is sinds 1 december 2020 werkzaam bij PCG. U kunt haar achter de balie of in de backoffice vinden, waar zij afspraken maakt, de telefoon beantwoord en reageer op mails. Ook handelt zij een deel van de financiële administratie af en beheert zij alle voorraden.

 

Wanneer ze niet achter de balie zit, ondersteunt zij de plastisch chirurg op onze OK als assistent bij diverse ingrepen. 

Ons Team PCG.jpg
Plastich Chirurgen PCG
Handchirurgen PCG Plastische Chirurgie Groningen

Hoogwaardige zorg binnen handbereik

De plek in Groningen voor handchirurgie en plastische chirurgie

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.
Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

bottom of page