top of page
Eyes and Brows

Ptosis wenkbrauw en Wenkbrauwlift

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Een vermoeide blik, hangende oogleden, hoofdpijn klachten, heeft u het gevoel dat uw blikveld kleiner is geworden?

Laaghangende/-staande wenkbrauw 

Bij het ouder worden, ontstaat er een huidoverschot. Dit wordt verder geaccentueerd door een laagstaande wenkbrauw. Het kan er zelfs toe leiden dat uw blikveld kleiner wordt,  u kijkt dan tegen "gordijntjes"

Wat zijn de klachten?

  • Huidoverschot van de bovenoogleden
  • Kleiner wordend bovenste deel blikveld door de belemmering van een deel van uw pupil door het huidoverschot
  • hoofdpijn of vermoeidheid
  • boos of vermoeide uiterlijk
wenkbrauw lift snijden PCG.jpg

Wat is de behandeling?

Operatief middels een wenkbrauwlift
Er zijn verschillende manieren om de lift te bereiken. Er kan een wigvormig stukje huid worden weggenomen boven de wenkbrauw, waarbij het litteken in een plooi wordt geplaatst. Of er wordt een sneetje onder de haargrens gemaakt, waarna het gehele voorhoofdsgebied wordt opgetrokken.
De huid wordt gehecht met een zeer dunne hechtdraad en afgeplakt met een dunne steriele strip.
Ieder gezicht is uniek met vaak ook bij dezelfde persoon een verschil tussen de linker en rechter gezichtshelft. Voor het beste resultaat heeft u een ervaren plastisch chirurg nodig, 
Niet operatief Browlift met spierontspanner injecties
Indien een patiënt subtiel de wenkbrauwen een paar mm hoger wil positioneren, injecteer ik een spierontspanner in de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken. De wenkbrauwen komen dan met een natuurlijke "look" een paar mm omhoog. Het effect is tijdelijk en duurt 3-6 maanden.
Voor en Na foto's
brow%20lift%20PCG%202_edited.jpg
wenkbrauw%20lift%20PCG_edited.jpg
brow%20lift%201_edited.jpg
Closed Eyes
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.
Beautiful Young Woman
Gegarandeerd beste prijs-kwaliteit verhouding
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u geopereerd door de beste plastisch chirurgen* 
Plastische Chirurgie Groningen

Wenkbrauwlift vanaf
€1650
*staflid academisch UMCG, en/of MCL, aangezichtsreconstructie expert, lid van team dat als enige in Nederland dunnedarm-buikwand transplantaties doet.

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is de specialist voor ooglid correcties in Groningen, Friesland en omgeving.

"Stralende ogen en een heldere blik "  

8 juli 2021

Goede ontvangst, rustige omgeving, muziekje . Ik werd betrokken in wat ze ging doen , helder zeer relaxed. Mijn dank is groot het is prachtig geworden . Zeer fijne proffesionele kliniek.. De ooglid correctie is gelukt ik ben blij . Gr . Anne Gall

15 mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met bot toxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

13 mei 2021

Na een verwijzing van mijn huisarts kon ik hier snel terecht. Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig in deze kliniek. Erg fijn dat ik zonder wachttijd terecht kon en dat ik snel kon worden geopereerd. Je hebt toch altijd een bepaalde angst voor een operatie, maar door de zeer vriendelijke omgang van de mensen die hier werken werd de spanning snel minder. Resultaat tot nu toe is helemaal top.

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

bottom of page