Eyes and Brows

Een vermoeide blik, hangende oogleden, hoofdpijn klachten, heeft u het gevoel dat uw blikveld kleiner is geworden?

Ptosis wenkbrauw en Wenkbrauw lift

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Laaghangende/-staande wenkbrauw 

Bij het ouder worden, ontstaat er een huidoverschot. Dit wordt verder geaccentueerd door een laagstaande wenkbrauw. Het kan er zelfs toe leiden dat uw blikveld kleiner wordt,  u kijkt dan tegen "gordijntjes"

Wat zijn de klachten?

  • Huidoverschot van de bovenoogleden
  • Kleiner wordend bovenste deel blikveld door de belemmering van een deel van uw pupil door het huidoverschot
  • hoofdpijn of vermoeidheid
  • boos of vermoeide uiterlijk
wenkbrauw lift snijden PCG.jpg

Wat is de behandeling?

Operatief middels een wenkbrauw lift
Er zijn verschillende manieren om de lift te bereiken. Er kan een wigvormig stukje huid worden weggenomen boven de wenkbrauw, waarbij het litteken in een plooi wordt geplaatst. Of er wordt een sneetje onder de haargrens gemaakt, waarna het gehele voorhoofdsgebied wordt opgetrokken.
De huid wordt gehecht met een zeer dunne hechtdraad en afgeplakt met een dunne steriele strip.
Ieder gezicht is uniek met vaak ook bij dezelfde persoon een verschil tussen de linker en rechter gezichtshelft. Voor het beste resultaat heeft u een ervaren plastisch chirurg nodig, 
Niet operatief Brow lift met botuline toxine injecties
Indien een patiënt subtiel de wenkbrauwen een paar mm hoger wil positioneren, injecteer ik botuline toxine in de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken. De wenkbrauwen komen dan met een natuurlijke "look" een paar mm omhoog. Het effect is tijdelijk en duurt 3-6 maanden.
Voor en Na foto's
brow%20lift%201_edited.jpg

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is de specialist voor ooglid correcties in Groningen en omgeving.

"Stralende ogen en een heldere blik "  

3 maart 2020

Na een ongeval heb ik al jaren een vervorming van mijn neus, waar ik me eigenlijk voor schaamde. Via een bekende ben ik bij dr. Khoe gekomen om te kijken of er iets aan te doen is. Nadat hij alle mogelijkheden met me heeft besproken heb ik gekozen voor een filler behandeling. Meteen na de behandeling zag je al een spectaculaire verbetering en een paar dagen later was het resultaat nog beter! Ik voel me nu toch zekerder in mijn vel

februari 2020

Vorige week ben ik bij dr. Khoe geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !

5 augustus 2020 

Binnenkort heb ik een huwelijk in Italië. Op advies van mijn huidtherapeute ben ik naar dr. Khoe geweest om mijn bovenlip wat breder te maken. Dr. Khoe adviseerde om voor de balans ook de onderlip subtiel te accentueren. Wow wat een verschil. Met 1 spuitje zijn niet alleen mijn onder- en bovenlip fantastisch, maar heeft hij ook wat fijne rimpels rondom de mond verzacht!

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen