top of page
Beauty in Glam Makeup

Neuslippen plooi filler 

Neuslippen plooi
De neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide uitdrukking, terwijl je dat misschien niet eens bent. Gelukkig kan een filler dit verhelpen. De lijnen worden opgevuld en je hebt weer een frisse uitstraling!

Door Plastisch Chirurgen.png

Specialist in fillers

Patrick PCG plastisch chirurg

Wat is de neuslippen plooi?
De neuslippenplooi is de lijn die vanaf beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken loopt. Naarmate we ouder worden, zal bij iedereen deze plooi langzaam dieper worden, waardoor het gezicht vanzelf een vermoeide uitdrukking krijgt en het jeugdige aspect verliest.
Deze plooi wordt ook wel de nasolabiaal plooi genoemd en ontstaat doordat bij het ouder worden de fat pads in het gelaat slinken en mind
er steun geven. Hierdoor gaan de fatpads meer hangen en wordt de neuslippen plooi steeds dieper. Andere factoren die een rol spelen bij dit proces zijn roken, overmatige zonblootstelling en gewichts schommelingen.
Wij kunnen de neus lippenplooi verzachten en verminderen met fillers. Onze plastisch chirurg gebruikt hiervoor Juvederm, dit zijn hoogwaardige hyaluronzuur fillers waarvan het effect 12-24 maanden aanhoudt.

 

Schermafbeelding 2022-12-03 om 17.51.12.png

Hoe werkt een neuslippenplooi behandeling?
Eerst beoordelen we de diepte van de plooien en de dikte van u huid. Op basis van deze informatie kunnen wij bepalen welke filler voor u het meest geschikt is. U krijgt verschillende injecties ter hoogte van de neuslippen plooi, waardoor deze minder diep en "zachter" wordt. We stemmen de neuslippenplooi diepte af op de overige eigenschappen van uw gezicht, zodat u een natuurlijk resultaat krijgt.

Red Lipstick
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.
Beauty in Natural Makeup
Prijs vanaf
€475
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u behandeld door de beste plastisch chirurgen* 
 

Neuslippenplooi  filler Voor en Na

neuslippen plooi nasolabiaal PCG.jpg

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (fillers en neurotoxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

 

"Met de juiste filler maak ik u 10 jaar jonger"  

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

ERVARINGEN

Wat klanten zeggen

8 juli 2021

Goede ontvangst, rustige omgeving, muziekje . Ik werd betrokken in wat ze ging doen , helder zeer relaxed. Mijn dank is groot het is prachtig geworden . Zeer fijne proffesionele kliniek.. De ooglid correctie is gelukt ik ben blij . Gr . Anne Gall

15 mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met neurotoxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

13 mei 2021

Na een verwijzing van mijn huisarts kon ik hier snel terecht. Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig in deze kliniek. Erg fijn dat ik zonder wachttijd terecht kon en dat ik snel kon worden geopereerd. Je hebt toch altijd een bepaalde angst voor een operatie, maar door de zeer vriendelijke omgang van de mensen die hier werken werd de spanning snel minder. Resultaat tot nu toe is helemaal top.

Smooth Shiny Skin
PCG_logo_groen_wit_edited.png
bottom of page