top of page
Before the interview

Wachttijdbemiddeling - Krijg sneller toegang tot zorg
Wachttijden voor medische behandelingen kunnen frustrerend zijn en soms onnodig lang duren. Gelukkig biedt wachttijdbemiddeling een oplossing om sneller toegang te krijgen tot zorg. Lees verder om meer te leren over wat wachttijdbemiddeling is en hoe het werkt.

Wat is wachttijdbemiddeling? Wachttijdbemiddeling is een service die wordt aangeboden door zorgverzekeraars. Het is bedoeld om patiënten te helpen die te maken hebben met lange wachttijden voor medische behandelingen. De service omvat het zoeken naar een andere zorgaanbieder die eerder beschikbaar is voor de gewenste behandeling.

Moet u lang wachten op een plastisch chirurgische operatie of handchirurgie neem dan contact op.

Hoe werkt het?
Als u geconfronteerd wordt met een lange wachttijd voor een medische behandeling, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar om wachttijdbemiddeling aan te vragen. Uw zorgverzekeraar zal dan voor u op zoek gaan naar een andere zorgaanbieder die eerder beschikbaar is voor de gewenste behandeling. U kunt dan kiezen of u akkoord gaat met de voorgestelde zorgaanbieder en behandeling.

U kunt ook rechtstreeks met ons contact opnemen om versneld een afspraak te maken voor plastische chirurgie of handchirurgie.

Wij van PCG zijn wachttijdbemiddeling partner van

Schermafbeelding 2023-04-13 om 09.54.07.png
Beautiful Women

Wat zijn de voordelen van wachttijdbemiddeling?
Door gebruik te maken van wachttijdbemiddeling kunt u sneller toegang krijgen tot de zorg die u nodig heeft. Dit kan het herstelproces bevorderen en onnodige pijn en lijden voorkomen. Bovendien hoeven patiënten niet zelf op zoek te gaan naar een andere zorgaanbieder, wat tijd en stress bespaart. Wachttijdbemiddeling is een gratis service van uw zorgverzekeraar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten.

Conclusie
Als u te maken heeft met lange wachttijden voor een medische behandeling, overweeg dan om wachttijdbemiddeling aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Het kan u helpen sneller toegang te krijgen tot de zorg die u nodig heeft en uw herstel bevorderen. Het is een gratis service van uw zorgverzekeraar, dus het kost u niets extra. 

U kunt ook rechtstreeks met ons contact opnemen.

Denise en Merle_edited.jpg
Help Center
Team PCG Groningen_edited.jpg

Ontmoet onze Experts

Tallechien PCG handexpert

Tallechien Tempelman, plastisch chirurg, is onze hand- en polsexpert en als staflid werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2013 is ze Europees gecertificeerd Handchirurg.

  • Aandachtsgebieden: handchirurgie, reconstructieve chirurgie, genderchirurgie, decubitus 

  • Lid van behandelteams hoofd-halskanker, Hand- en Polscentrum, Genderteam

UMCG logo.jpg
Marijn PCG plastisch chirurg

Marijn Huijing, plastisch chirurg, werkt als staflid in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Ze is expert in het wegsnijden van hoog-complexe huidkanker in het gezicht.

  • Aandachtsgebieden: reconstructieve chirurgie hoofd-halskankter, bot- en wekedelentumoren

  • Lid van behandelteams hoofd-halskanker, ​​​bot- en wekedelentumoren.

UMCG logo.jpg
Patrick PCG cosmetisch expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze hand- en polsexpert en als staflid werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2013 is ze Europees gecertificeerd Handchirurg.

  • Aandachtsgebieden: Reconstructieve chirurgie met aandachtsgebied; reconstructies in het gelaat na het verwijderen van huidkanker, Esthetische chirurgie, Hand operaties.

MCL logo.jpg

KLINIEK ERVARINGEN

Wat klanten zeggen

Klantwaardering

9.1

30 maart 2023

De chirurg was erg vriendelijk en professioneel . Uitleg van de ingreep was erg duidelijk. Ingreep is zeer goed verlopen en geen klachten naderhand. Dus al met al: zeer tevreden!

30 maart 2023

Er werd prima naar mij geluisterd en zeer aardig personeel. Een kundige arts die precies uitlegde wat ze ging doen

28 maart 2023

Ik heb een ooglidcorrectie gehad. Dit is zo mooi geworden. Inmiddels is een collega van mij ook geholpen. Erg tevreden.

PCG Plastische Chirurgie Groningen injectables

Hoogwaardige zorg binnen handbereik

De plek in Groningen voor plastische chirurgie en handchirurgie

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

bottom of page