top of page

Heeft u een cosmetisch storende moedervlek of bultje  waar u van af wilt?
En wilt u een minimaal litteken?

Afwijkingen gelaat

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Goedaardige afwijkingen

Heeft u een veranderde moedervlek? Of vindt u een moedervlek niet mooi. Neem dan contact op met PCG. Onze plastisch chirurgen zullen vakkundig, met het best mogelijke cosmetische resultaat de plek voor u behandelen. Ook voor goedaardige tumoren, uitstulpingen, wratjes bent u bij ons aan het juiste adres. Na het consult wordt met u alle mogelijke opties besproken en de juiste keus gemaakt.

Wat is de behandeling?

Verwijdering gebeurt onder plaatselijke verdoving, deze injecties gebeuren met een fijn naaldje. Tijdens de operatie worden bloedende vaatjes gestelpt met behulp van electrocoagulatie (dichtbranden van deze vaatjes). Uiteindelijk zullen hechtingen worden geplaatst, de hechtingen kunnen oplosbaar, niet oplosbaar of een combinatie zijn. 
Wanneer nodig zal het verwijderde weefsel worden opgestuurd naar de patholoog voor onderzoek.
Als het plekje oppervlakkig ligt is ook een schaaf excisie mogelijk. De plek zal worden weggenomen volgens de contouren van uw gelaat. U krijgt hierna geen hechtingen, maar wel een drukverband. Na 2 weken adviseren we om te starten met een siliconen gel.
Schermafbeelding 2021-02-20 om 22.50.43.
Schermafbeelding 2021-02-20 om 22.48.57.

Na de operatie

Na het plakken van hechtpleisters wordt er een drukverband geplaatst, deze laat u 48 uur zitten. Het advies is om de eerste paar dagen niet te sporten of zwaar lichamelijk arbeid te verlichting.
Na 7-14 dagen worden de hechtingen weer verwijderd.
Pas gedurende de eerste 6 weken goed om met teveel zonlicht, dit kan een bruine verkleuring in het operatie gebied veroorzaken. We adviseren om een zonnecrème SPF50 te gebruiken ter preventie. 
Closed Eyes
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.

Onze plastisch chirurgen doen hoog complexe operaties in het academisch centrum UMCG of het opleidingsziekenhuis MCL in Leeuwarden.
Bij hen bent u in de beste handen.
Beautiful Young Woman
Gegarandeerd beste prijs-kwaliteit verhouding
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u geopereerd door de beste plastisch chirurgen* 
 
*staflid academisch UMCG, en/of MCL, aangezichtsreconstructie expert, lid van team dat als enige in Nederland dunnedarm-buikwand transplantaties doet.

Ontmoet onze Expert

Marijn PCG plastisch chirurg

Marijn Huijing, plastisch chirurg, werkt als staflid in het Universitair Medisch Centrum Groningen. 

Ze heeft als aandachtsgebied reconstructies in het gelaat na het verwijderen van huidkanker.

"het ultieme streven is het perfecte litteken"  

Juiste zorg op de juiste plek

​Als patiënt heeft u de vrije keus waar u behandeld wilt worden. Het enige wat u nodig hebt is een verwijzing van de huisarts.

Wij zorgen voor de rest.

moedervlek gezicht PCG
schaaf excisie PCG
PCG_logo_groen_wit.png
shave excision PCG
PCG_logo_groen_wit.png
excisie moedervlek
PCG_logo_groen_wit.png
moedervlek gezicht PCG
PCG_logo_groen_wit.png

10 februari 2021

Dokter Huijing heeft zeer vakkundig een huidkanker plekje onder mijn oog weggesneden. Na de operatie dacht ik dit komt niet meer goed, nadat de hechtingen zijn weggehaald zag het er al veel beter uit en nu 2 maanden later ziet bijna niemand in mijn omgeving er nog iets van. Dokter Huijing je bent een topper

januari 2021

Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling. Het huidkanker plekje in mijn oor is zeer vakkundig weggehaald. Het contact in deze setting voelt veel persoonlijker dan in een ziekenhuis.

4 januari 2021

Ik ben heel goed geholpen door dr. Huijing en ik vind haar een hele fijne arts. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Yoga Practice
bottom of page