top of page
media_557_284383_w1200_edited.jpg

Yassir Eltahir is een zeer ervaren plastisch chirurg. Hij richt zich met name op esthetische en algemene reconstructieve plastische chirurgie. Hij is ook plastisch chirurg in het UMCG te Groningen en bij Bergman Clinics. 

BIG 89062773401

Dr. Eltahir rondde in 1993 de studie geneeskunde af aan de Pècs Medical University in Hongarije. Dr. Eltahir is sinds 2003 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Hij was plastisch chirurg in het St. Stephen's Hospital in Boedapest. Daarnaast deed hij ervaring op als plastisch chirurg bij de Drissplasztika Private Clinic in Boedapest en het Universitair Centrum voor Esthetische Chirurgie (UCEC) in Groningen. 

Sinds 1 maart 2005 is Dr. Eltahir werkzaam als Plastisch Chirurg en Medewerker Plastische Chirurgie in het UMCG. Hij is gespecialiseerd in borstreconstructies en algemene reconstructieve plastische chirurgie. Vooral bij borstreconstructies speelt de esthetiek van het eindresultaat een belangrijke rol. Daarnaast is hij sinds 2015 ook werkzaam als plastisch chirurg bij Bergman Clinics in Heerenveen en Hilversum.
 

Sinds begin 2022 versterkt Dr. Eltahir het team van deskundigen van PCG als plastisch chirurg. 

Naast zijn huidige werk als plastisch chirurg en medewerker plastische chirurgie, is Dr. Eltahir lid van verschillende nationale en internationale verenigingen. Dit zijn onder meer het Europees Comité voor Plastische Chirurgie (EBOPRAS) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie. Ook legt hij regelmatig internationale werkbezoeken af ​​op het gebied van plastische chirurgie. 

 

 

 

Werkervaring

  • Werkzaam als plastisch chirurg sinds 2005 in het UMCG

  • Werkzaam als plastisch chirurg sinds 2015 voor Bergman Clinics

  • Werkzaam als plastisch chirurg voor PCG

Aandachtsgebieden

 

  • Reconstructieve chirurgie 

  • Esthetische chirurgie

  • Injectables

  • Borstreconstructies (deze worden niet gedaan bij PCG)

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.
UMCG logo.jpg
bottom of page