top of page

Injectables: Een spierontspanner tegen rimpels

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Spierontspanners

Veel van de rimpeltjes in het gezicht worden veroorzaakt door overactiviteit en samentrekken van de vlak onder de huid gelegen aangezichtsspieren: fronsrimpels, kraaienpootjes, horizontale lijnen op het voorhoofd. Deze rimpels blijven dan ook zichtbaar als men niet lacht, boos kijkt of fronst. Aan deze rimpeltjes is eenvoudig iets te doen met een spierontspanner injectie behandeling. Rimpeltjes in een slapper wordende huid of door vaak zonnen reageren niet op deze injecties.

botox PCG page

Wat is de behandeling?

Spierontspanner is een injectievloeistof die overactiviteit van spieren verminderd. Al sinds 1980 wordt deze stof met groot succes gebruikt.  Inspuiten van een kleine hoeveelheid spierontspanner in het te behandelen gebied zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen en de rimpels in de huid verdwijnen. Deze injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos, Er is geen verdoving nodig en direct na de behandeling kunt u uw normale dagelijkse bezigheden hervatten.

Resultaat

De huid zal veel gladder zijn en de hinderlijke fronsrimpels, kraaienpootjes of horizontale lijnen zijn verdwenen. Dit zal u een jeugdig en wellicht minder zorgelijk uiterlijk geven, zonder de normale gelaatsuitdrukking aan te tasten.
 
Het effect is na een aantal dagen al zichtbaar en houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. De mate en duur van het effect verschilt enigszins van persoon tot persoon. Over het algemeen zullen er per jaar, twee behandelingen nodig zijn om het effect aan te laten houden.

Tarieven Spierontspanners

1 zone

2 zones

3 zones

Fronsrimpel

Kraaienpootjes

Voorhoofdsrimpels

Kin rimpel

Gummy smile

Tandenknarsen

Migraine

€ 195

€ 345

€ 445

€ 195

€ 345

€ 195

€ 195

€ 195

€ 345

€ 345

Botox Treatment

Expertise, veilig, topkwaliteit,

resultaat gegarandeerd

 

Deze garanties geven we u bij PCG.

De kliniek in Groningen voor behandelingen met spierontspanner injecties, fillers en ooglidcorrecties

Voor en Na

botox voorhoofd 2.png
PCG_logo_groen_wit.png
botox voorhoofd.png
PCG_logo_groen_wit.png
Voorhoofdsrimpels voor / na
botox glabella 2.png
PCG_logo_groen_wit.png
botox glabella.png
PCG_logo_groen_wit.png
Fronsrimpel voor / na
botox kraaiepootjes 2.png
botox kraaiepootjes.png
PCG_logo_groen_wit.png
PCG_logo_groen_wit.png
Kraaienpootjes voor / na
botox jawline slimming.png
botox gummy smile.png
PCG_logo_groen_wit.png
PCG_logo_groen_wit.png
Kaaklijn verzachting voor / na
Gummy smile voor / na
Closed Eyes
Waarom kiest U voor ons
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.

Onze plastisch chirurgen doen hoog complexe operaties in het academisch centrum UMCG of het opleidingsziekenhuis MCL in Leeuwarden.
Bij hen bent u in de beste handen.
Beautiful Young Woman
Gegarandeerd beste prijs-kwaliteits verhouding
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u geopereerd door de beste plastisch chirurgen* 
 
Plastische Chirurgie Groningen

Spierontspanner injecties vanaf 
€195 per zone
*staflid academisch UMCG, en/of MCL, aangezichtsreconstructie expert, lid van team dat als enige in Nederland dunnedarm-buikwand transplantaties doet.

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise op het gebied van injectables (fillers en spierontspanner injecties) en is de specialist voor ooglid correcties in Groningen en omgeving.

 

"Een natuurlijke look met een stralend gezicht "  

24 februari 2021

Tot nu toe zeer tevreden. Mooie kliniek met duidelijk en daadkrachtig personeel. Afspraken worden nagekomen en zeer klantvriendelijk.

mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met neurotoxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest en hij heeft me 4 maanden geleden neurotoxine injecties gegeven. Wat me opviel is dat hij me meer prikjes gaf, nadat ik vroeg waarom hij dat deed, antwoorde dr. Khoe dat ik hypertrofische (forse) spieren heb. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

9 januari 2021

Uitstekende voorlichting tijdens de eerste kennismaking Snel ingepland en geholpen Uitstekende voorlichting v.w.b. het herstel traject na de hulpverlening\ Bewonderingswaardig resultaat Afsluiting met een telefonisch consult op afgesproken tijdstip

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

bottom of page