top of page
Hair Treatment

PRP Behandeling

Platelet Rich Plasma (PRP)
PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Dit is een behandeling voor het verbeteren van de huid en het haar. De PRP behandeling voor de huid staat ook wel bekend als de Vampire facelift. Dit komt doordat er bij een PRP behandeling uw lichaamseigen bloed wordt gebruikt.

Schermafbeelding 2023-04-28 om 22.45.42.png

Wat is een PRP behandeling?
PRP is een lichaamseigen behandeling. De PRP behandeling dankt zijn Vampire Facelift bijnaam aan de wijze waarop de behandeling tot stand komt. Eerst zal er bloed bij u worden afgenomen, waarna gefilterd plasma uit uw bloed zal worden geïnjecteerd in de gewenste zone. Het plasma werkt verjongend dankzij de groeifactoren en hoge concentratie bloedplaatjes dat erin zit, dit helpt om beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Een groot voordeel van het gebruik van lichaamseigen stoffen is dat de kans op een allergische reactie erg klein is. Wij injecteren o.a. in het gezicht, maar ook bij haarproblemen, zoals dunner wordend haar, haarverlies in een mannelijk patroon of na haartransplantaties. 

6.jpg

PRP en haarverlies

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben, zoals genetica, hormonale veranderingen, stress, medicatie, auto-immuunziekten, etc. Het is belangrijk om de onderliggende oorzaak van het haarverlies vast te stellen voordat een behandeling wordt gekozen.

PRP therapie is een behandeling die de groei van haar kan stimuleren. Het werkt door het injecteren van bloedplaatjesrijk plasma in de hoofdhuid, wat groeifactoren bevat die de haargroei bevorderen. Deze behandeling kan worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen met haarverlies, maar het succes en de effectiviteit ervan kunnen verschillen per persoon.

Voordat u overweegt om PRP therapie te ondergaan, is het belangrijk om met een medisch professional te praten die bekend is met deze behandeling en uw specifieke situatie kan beoordelen. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat PRP therapie geen garantie biedt voor haargroei en dat het resultaat per persoon kan verschillen.

 

Wij van PCG geloven in een patiënt specifieke gerichte combinatie therapie waar we PRP zo nodig combineren met medicatie, zoals Minoxidil, Cyproteron (Androcur) of bioidentieke hormoon therapie. Het is daarom essentieel om eerst de juiste diagnose van uw haarverlies te stellen.


 

Lees meer

Resultaten
 

Schermafbeelding 2023-04-28 om 23.03.04.png
Schermafbeelding 2023-04-28 om 23.03.17.png

PRP en huidverbetering: Een natuurlijke manier om uw huid te verjongen

Heeft u last van verouderingstekenen zoals fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en huidverslapping? Of heeft u last van acne littekens of pigmentvlekken? Dan kan PRP een uitstekende oplossing zijn voor u. PRP is een natuurlijke behandeling die uw eigen bloedplaatjesrijk plasma gebruikt om uw huid te verjongen en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

PRP is een innovatieve behandeling die uw huid kan helpen verbeteren door gebruik te maken van uw eigen bloedplaatjesrijk plasma. PRP stimuleert de collageenproductie, waardoor de huidtextuur verbetert en de elasticiteit toeneemt. Het is ook een goede aanvullende behandeling voor acne littekens. 

Het is een mooie behandeling voor huidverbetering in het gelaat en / of hals en decollete. Je kan PRP ook mooi combineren met 

micro-needling en hyaluronzuur filler behandelingen.

Als u meer wilt weten over deze innovatieve behandeling, neem dan contact met ons op en plan een consultatie met een van onze specialisten.

 • Wat is de oorzaak van het Carpaal Tunnel Syndroom CTS
  Het carpaal tunnelsyndroom (CTS), wordt veroorzaakt door druk of beknelling van de middelste handzenuw (nervus medianus). De middelste handzenuw loopt in de lengte van je arm, door een doorgang in je pols, die de carpale tunnel wordt genoemd, en eindigt in je hand. De middelste handzenuw controleert de beweging en het gevoel van uw duim en de beweging van al uw vingers behalve uw pink. Het is niet altijd duidelijk, wat de oorzaak is van het carpaal tunnel syndroom bij een patiënt. - Repetitieve bewegingen met je hand en/of pols, zoals bijvoorbeeld typen, stratenmaker, etc. - Carpale tunnel syndroom komt vaker voor bij bepaalde aandoeningen zoals hypothyreoïdie, overgewicht, reumatische artritis en diabetes. - Zwangerschap. Door extra druk op de zenuw door zwelling en vasthouden van vocht tijdens met name de laatste maanden van de zwangerschap
 • Hoe wordt de diagnose gesteld?
  De diagnose wordt vaak gesteld op basis van het typische klachtenpatroon en testen bij het lichamelijk onderzoek. teken van Tinel Als aanvullend onderzoek kan een EMG worden gemaakt. Dit is een zenuwgeleidingsonderzoek dat meet hoe snel de zenuw stroom van A naar B gaat. Indien er een beknelling is zal dit langzamer zijn.
 • Wat is de behandeling van het Carpaal tunnel syndroom
  Uw behandeling is afhankelijk van uw klachten en hoe ver uw aandoening is gevorderd. - Levensstijlveranderingen. Als herhaalde beweging je klachten veroorzaakt, neem dan vaker pauzes of probeer je houding vaker te wisselen - Handtherapie oefeningen - Spalk (nacht) immobilisatie om de druk op de mediale zenuw te verminderen - Medicijnen: anti-inflammatoire (anti-ontstekings) geneesmiddelen of steroïden injecties om de zwelling en druk te verminderen. - Chirurgie. Als geen van deze behandelingen werkt, is een operatie de oplossing. Poliklinisch wordt met een klein sneetje in de handpalm de dwarse polsband doorgesneden, waardoor de mediale zenuw weer normaal werkt.
 • Wat kan ik doen om CTS te voorkomen?
  - Hou je polsen recht tijdens de uw werkzaamheden. - Gebruik een spalk of beugel die helpt om je pols in een neutrale positie te houden. - Vermijd dat u uw polsen steeds opnieuw buigt en uitrekt. - Houd uw handen warm. - Neem pauzes wanneer je kunt. - Zet uw handen en polsen in de juiste positie terwijl u werkt en probeer druk op de mediale zenuw te beperken / vermijden.
 • Complicaties?
  Bij iedere operatie, dus ook bij een carpaletunnel syndroom operatie kunnen complicaties optreden. Deze zijn gelukkig zeldzaam. De voornaamste complicaties zijn nabloedingen en infecties. Een zeer zeldzame, maar ernstige complicatie is dystrofie van de hand. Er ontstaat een pijnlijke zwelling van de gehele hand en de kleur van de huid varieert van rood bij warmte, tot bleekwit en blauw bij koude.
714f225d6d914458ee7cf6938210d3c7.jpg
Waarom  kiest U voor 
Specialist in behandeling met PRP 
 Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van PRP voor jouw? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.
pfp.jpg
Prijs vanaf
€300
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u behandeld door de beste plastisch chirurgen* 
 

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (PRP, fillers en botuline toxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

ERVARINGEN

Wat klanten zeggen

8 juli 2021

Goede ontvangst, rustige omgeving, muziekje . Ik werd betrokken in wat ze ging doen , helder zeer relaxed. Mijn dank is groot het is prachtig geworden . Zeer fijne proffesionele kliniek.. De ooglid correctie is gelukt ik ben blij . Gr . Anne Gall

15 mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met botuline toxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

13 mei 2021

Na een verwijzing van mijn huisarts kon ik hier snel terecht. Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig in deze kliniek. Erg fijn dat ik zonder wachttijd terecht kon en dat ik snel kon worden geopereerd. Je hebt toch altijd een bepaalde angst voor een operatie, maar door de zeer vriendelijke omgang van de mensen die hier werken werd de spanning snel minder. Resultaat tot nu toe is helemaal top.

Natural Beauty
PCG_logo_groen_wit_edited.png
bottom of page