top of page
3.-Is-PRP-for-Hair-Restoration-Safe-and-Effective.png

PRP Behandeling

Platelet Rich Plasma (PRP)
PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Dit is een behandeling voor het verbeteren van de huid en het haar. De PRP behandeling voor de huid staat ook wel bekend als de Vampire facelift. Dit komt doordat er bij een PRP behandeling uw lichaamseigen bloed wordt gebruikt.

Door Plastisch Chirurgen.png

Specialist in fillers

Patrick PCG plastisch chirurg

Wat is een PRP behandeling?
PRP is een lichaamseigen behandeling. De PRP behandeling dankt zijn Vampire Facelift bijnaam aan de wijze waarop de liquid facelift tot stand komt. Eerst zal er bloed bij u worden afgenomen, waarna gefilterd plasma uit uw bloed zal worden geïnjecteerd in de gewenste zone. Het plasma werkt verjongend dankzij de groeifactoren en hoge concentratie bloedplaatjes dat erin zit. Een groot voordeel van het gebruik van lichaamseigen stoffen is dat de kans op een allergische reactie klein is. Wij injecteren o.a. in het gezicht maar ook na b.v. een haartransplantatie of het verstevigen van uw haarzakjes.

6.jpg

Specialist in behandeling met PRP 
PCG is gespecialiseerd in behandelingen met Platelet Rich Plasma. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van PRP voor jouw? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

714f225d6d914458ee7cf6938210d3c7.jpg
Waarom  kiest U voor 
Onze plastisch chirurgen zijn allemaal experts in complexe aangezichtschirurgie en reconstructies. Als geen ander kennen ze de anatomie in het aangezicht. Ze weten precies waar bij u de zenuwen, bloedvaten en spieren lopen. Door deze expertise kennen ze ook de gevaren zones in het gelaat en kunnen ze in geval van complicaties deze ook oplossen.
pfp.jpg
Prijs vanaf
€350
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Bij ons wordt u behandeld door de beste plastisch chirurgen* 
 

Ontmoet onze Expert

Patrick Khoe, plastisch chirurg, is onze expert op het gebied van cosmetische behandelingen. Hij heeft jarenlange expertise en is de specialist voor injectables (fillers en botuline toxine injecties) en ooglidcorrecties in Groningen en omgeving.

 

"Met de juiste filler maak ik u 10 jaar jonger"  

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Kies voor het mooiste resultaat.

Kies voor een plastisch chirurg van PCG

Plastische Chirurgie Groningen

Schermafbeelding 2020-03-28 om 01.22.37.

ERVARINGEN

Wat klanten zeggen

8 juli 2021

Goede ontvangst, rustige omgeving, muziekje . Ik werd betrokken in wat ze ging doen , helder zeer relaxed. Mijn dank is groot het is prachtig geworden . Zeer fijne proffesionele kliniek.. De ooglid correctie is gelukt ik ben blij . Gr . Anne Gall

15 mei 2021

Sinds een 2-tal jaar kreeg ik steeds vaker de opmerking dat ik er zo boos uit zag. Ik had een nogal forse, diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen. Behandeling met botuline toxine injecties gaven in het verleden een goede verbetering, echter het werkte steeds maar 6-8 weken. Op aanraden van een bekende ben ik bij dr. Khoe geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds een goed resultaat.

13 mei 2021

Na een verwijzing van mijn huisarts kon ik hier snel terecht. Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig in deze kliniek. Erg fijn dat ik zonder wachttijd terecht kon en dat ik snel kon worden geopereerd. Je hebt toch altijd een bepaalde angst voor een operatie, maar door de zeer vriendelijke omgang van de mensen die hier werken werd de spanning snel minder. Resultaat tot nu toe is helemaal top.

Smooth Shiny Skin
PCG_logo_groen_wit_edited.png
bottom of page